H εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο της μοτοσυκλέτας από το 1969. Στο χρονικό διάστημα αυτό έχουμε καταφέρει να είμαστε μια από τις πιο αντιπροσωπευτικές επιχειρήσεις του κλάδου και να συνεργαζόμαστε, ως επίσημοι dealers, με τις μεγαλύτερες και εμπορικότερες μάρκες Παγκοσμίως HONDA – YAMAHA – SYM -KYMCO- KAWASAKI – PEUGEOT-MODENAS -DAYTONA. ΤΑ ΤΕΛΑΙΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ,Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ ΕΠΕΚΤΑΘΗΚΕ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ,ΣΕ ΠΑΠΙΑ ΣΚΟΥΤΕΡ,ΜΙΝΙ ΜΟΤΟ,ΑΤV,ΑΞΕΣΟΥAΡ ΓΙΑ ΑTV,ΚΟΥΤΙΑ DELIVERY,ΚΑΙ ΕΙΔΗ ΘΑΛΑΣΣΗΣ (ΦΟΥΣΚΩΤΑ ΚΑΙ ΕΞΩΛΕΜΒΙΑ).ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ HONDA KAI YAMAHA ΜΑRINE!
Στα 4000 τμ. των εγκαταστάσεων μας έχουμε δημιουργήσει κάθετες μονάδες υποστήριξης ( πωλήσεις moto – εξουσιοδοτημένα service – γνήσια ανταλακτικά), εξοπλισμένες με τον απαραίτητο και σύγχρονο εξοπλισμό και με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, με σκοπό την καλύτερη και πιο αξιόπιστη υποστήριξη των πελατών μας, που με την εμπιστοσύνη τους όλα αυτά τα χρόνια μας έφτασαν σε αυτό το επίπεδο, ώστε να θεωρούμε υποχρέωσή μας να ακολουθούμε πρώτοι τις εξελίξεις του κλάδου, με σκοπό πάντα να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες που παρέχουμε προς όφελος τους.

Η ιστορία μας

Κος Γιώργος 72/χρονος εν ενεργεία μοτοσυκλετιστης… ..μας λέει για το πρώτο συνεργείο Simson στον Κορυδαλλό, όπου έκανε τα πρώτα δικά του Service. Λήμνου 56 θυμάται, στην αυλή ενός χαμόσπιτου κάτω από μια κληματαριά, με ένα ξύλινο πάγκο και σαν αποθήκη μερικών εργαλείων μια παροπλισμένη τουαλέτα 1.20 x 2 μέτρα. Ο Κωστάκης εκεί έφτιαχνε τα πρώτα Simson και παρακαλούσε τον πατέρα του να του δώσει το μέσα δωμάτιο του σπιτιού για συνεργείο, άδικα όμως … Ένα πρωινό που έλειπε ο πατέρας του, το γκρέμισε με κάτι φίλους του και το έστησε συνεργείο την ίδια μέρα, με μεγάλη είσοδο και διαστάσεις 4 x 4 μέτρα.

Για επιπλέον έσοδα κάθε Κυριακή ήταν στο μοναστηράκι, όπου ήταν φόβος και ο τρόμος για τους ανταγωνιστές του σε θέμα ποιότητας. Έπαιρνε σαραβαλάκια απ’τον Ο.Δ.Δ.Υ. και τα έκανε λουλούδια. Όλα αυτά γύρο στο 1969, κάπου στα 15 του τότε ο Κωστάκης, μέχρι που τον πήρανε φαντάρο το 72 σαν μηχανικό δικύκλων στην Ε.Σ.Α.Σ.
Πολίτης πλέον το 1974 άνοιξε το πρώτο του μαγαζί 4 x 7 μέτρα, στην Γρηγορίου Λαμπράκη, εμπορία καινούργιων μοτοσυκλετών. Πούλησε το αυτοκίνητο του μια περιουσία για την περίοδο εκείνη, ενώ το είχε πάρει τσάμπα από τον Ο.Δ.Δ.Υ. Τα πρώτα μηχανάκια της έκθεσης ήταν 2 Zundapp και 1 Europino, από την MEBEA ZUNDAPP. Κανένας δεν περίμενε αυτό το μαγαζάκι να επιβιώσει εκείνα τα χρόνια, ειδικά με τον ανταγωνισμό που είχε κοντά του.
Ο μικρός Κωστάκης του 67 μεγάλωσε σαν μηχανικός, ωρίμασε το 79 σαν επιχειρηματίας, αλλά το κατσαβίδι το παράτησε πολύ αργότερα, το 1995 σαν 1ος μηχανικός της εταιρίας Κ.Νομικός.
Την πορεία του μέχρι και σήμερα που μιλάμε την έχουμε δει και θα την βλέπουμε για πολλά χρόνια ακόμα.